Kontakti | Ministria e Puneve te Jashtme

Ministria e Punëve të Jashtme

Adresa: Ndërtesa e Ministrisë së Punëve të Jashtme, Rr. Luan Haradinaj, 
10000 Prishtinë, Republika e Kosovës

Telefono dhe shkruaj në WhatsApp

+ 383 045 897 897

E-mail: mfa@rks-gov.net

Qendra e thirrjeve:


Tel: + 383 38 200 77 900 
 

Për shërbime konsullore kontaktoni:


Tel: +383 38 200 77 111
Fax: +383 38 212 552
E-mail: konsullore.mpj@rks-gov.net
 

Për pyetje rreth vizës për hyrje në Kosovë kontaktoni:
 

Tel: +383 38 200 77040
Tel: +383 38 200 77117
Tel: +383 38 200 77046
Tel: +383 38 200 77104
Email: visa.center@rks-gov.net

 

Na ndihmoni të pėrmirësojmë shërbimet tona / Na shkruani vërejtjet dhe sugjerimet tuaja