Ballina | Ministria e Puneve te Jashtme

LAJMET

MPJ
Zëvendësministri Ahmeti nis vizitën zyrtare në Itali
Milano, 24 tetor 2021- Zëvendësministri i Punëve të Jashtme ...

25 October 2021

MPJ
Ministrja Gërvalla zhvillon bisedë me Ministren e Mbretërisë së Bashkuar për Fqinjësi Evropiane dhe Amerikë, Wendy Morton
Prishtinë, 20 tetor 2021- Ministrja e Punëve të Jashtme dhe e Diaspor&...

18 October 2021

MPJ
Ministrja Gërvalla pret në takim ambasadorin e ri të Italisë Antonello De Riu
Prishtinë, 20 tetor 2021 - Ministrja e Punëve të Jashtme dhe e Diaspor&...

18 October 2021

MPJ
Caktoni “online” terminin për vula apostile dhe legalizuese!
Prishtinë, 20 tetor 2021 - Ministria e Punëve të Jashtme dhe e Diaspor&...

18 October 2021