Ballina | Ministria e Puneve te Jashtme

LAJMET

MPJ
Shijo Kosovën, bashkon mërgimtarët në Shtime
Karvani dedikuar diasporës ka bërë bashkë mërgimtar&...

01 August 2022

MPJ
Ferizaj hap dyert për Karvanin e Diasporës
Karvani i dedikuar diasporës, përqendruar rreth motos “Shijo Kosovë...

29 July 2022

MPJ
MPJD shpall thirrje publike për aplikim në programin për diplomaci qytetare
Programi për diplomaci qytetare është një program pilot i Ministris&...

28 July 2022

MPJ
Nisma Karvani i Diasporës filloi sot në komunën e Gjilan-it
Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës në bashk&...

28 July 2022

MPJ
MPJD shpalos programe të rëndësishme për mërgatën, Karvani i Diasporës 2022 dhe Programi për Diplomaci Qytetare
Prishtinë, 26 korrik 2022 - Zëvendëskryeministrja, njëherësh ...

27 July 2022