Ballina | Ministria e Puneve te Jashtme

LAJMET

MPJ
Komunikatë e përbashkët e Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Ministrisë së Shëndetësisë
Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës (MPJD) dhe Ministria e Shëndetësisë (MSh) shprehin ngushëllimet më t&...

05 May 2020

MPJ
Fjalimi i Ministrit Konjufca në mbledhjen e Këshillit të Sigurimit të OKB-së për Kosovën
Shkëlqesia juaj, i nderuari zoti President, Ambasadori Francisco A. Cortorreal, Shkëlqesitë e juaja, Përfaqësues të Përhershëm ...

25 April 2020

MPJ
MPJD: Vazhdon kthimi i organizuar i rasteve emergjente, kërkohet durim deri në kalimin e rrezikut nga pandemia
Prishtinë, 18 prill 2020 - Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës (MPJD), Ministria e Shëndetësisë (MSh) dhe Ministria e ...

18 April 2020

MPJ
MPJD kundërshton reagimin e Rusisë, raportet Kosovë - Serbi mund të ndërtohen vetëm mbi parimin e reciprocitetit
Prishtinë, 7 prill 2020 - Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës kundërshton reagimin e Ministrisë së Punëve t&...

07 April 2020

MPJ
MPJD u vjen në ndihmë mijëra shtetasve, rastet emergjente po kthehen në Kosovë
Prishtinë, 31 mars 2020 – Qindra shtetas të Republikës së Kosovës janë kthyer tashmë në vendlindje, dhe disa qindra të ...

31 March 2020

MPJ
Një fitore tjetër diplomatike që rezulton me pavarësinë energjetike të Kosovës
Prishtinë, prill 2020 - Pas një përpjekjeje shumëvjeçare diplomatike, Operatorët e Sistemeve të Transmisionit të Evropës ...

20 March 2020