Ballina | Ministria e Puneve te Jashtme

LAJMET

MPJ
Ministrja Haradinaj – Stublla bisedoi me Ministren Morton, theksohet rëndësia e rolit aktiv të Mbretërisë së Bashkuar në përmbylljen e dialogut Kosovë - Serbi
Prishtinë, 6 gusht 2020 – Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj.Meliza Haradinaj – ...

06 August 2020

MPJ
Ministrja Haradinaj – Stublla e fillon ndryshimin e madh në Shërbimin e Jashtëm të Republikës së Kosovës, rotacionin sipas konceptit “Një në Shërbim, Një në Ministri”
Prishtinë, 5 gusht 2020 - Për herë të parë pas 12 vitesh të funksionimit të Shërbimit të Jashtëm të ...

05 August 2020

MPJ
Ministrja Haradinaj - Stublla uron popullin nigerien për Ditën Kombëtare
Prishtinë, 3 gusht 2020 - Me rastin e Ditës Kombëtare të Nigerit, Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj. ...

03 August 2020

MPJ
Ministrja Haradinaj - Stublla uron popullin zviceran për Ditën Kombëtare, thotë se Kosova do të vazhdojë të thellojë marrëdhëniet e veçanta me Zvicrën
Prishtinë, 1 gusht 2020 – Me rastin e Ditës Kombëtare të Konfederatës Zvicerane, Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporë...

01 August 2020

MPJ
Ministrja Haradinaj - Stublla bisedoi me Ministrin Le Drian, shprehet gatishmeria për thellim të bashkëpunimit ndërshtetëror Kosovë – Francë
Prishtinë, 30 korrik 2020 – Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj. Meliza Haradinaj - Stublla, ...

30 July 2020