Ballina | Ministria e Puneve te Jashtme

LAJMET

MPJ
Ministria e Punëve te Jashtme dhe Diasporës nënshkruan Memorandum Bashkëpunimi me IPKO Foundation në Fushën e Diplomacisë Publike
Prishtinë, 15 qershor 2022 - Sot, Zëvendëskryeministrja dhe Ministrja e Punë...

16 June 2022

MPJ
Zëvendësministri Kreshnik Ahmeti takoi delegacionin e Komisionit për Integrime Evropiane nga Kroacia
Prishtinë, 15 qershor 2022 - Zëvendësministri i Punëve t&...

15 June 2022

MPJ
Zëvendësministrja Gashi bashkëbisedon me organizatën STIKK
Zëvendësministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporë...

15 June 2022

MPJ
Zëvendësministri Ahmeti mori pjesë në Ministerialin e SEECP  në Selanik
Selanik, 10 qershor 2022 - Sot, Zëvendësministri për Punë ...

10 June 2022

MPJ
Zëvendësministri Ahmeti priti në takim Alan Bowman ambasadorin e Kanadasë në Zagreb
Prishtinë, 09 qershor 2022 - Zëvendësministri i Punëve të ...

09 June 2022