Ballina | Ministria e Puneve te Jashtme

LAJMET

MPJ
Gërvalla merr pjesë në përurimin e qendrës Illyria të komunitetit shqiptar në Nju Jork
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj. Donika G&...

20 September 2021

MPJ
Me pjesëmarrjen e diplomatëve nga 16 shtete të botës, Shkolla Diplomatike e MPJD-së, mbyll edicionin e shtatë
Pejë, 17 shtator 2021 – Shkolla Diplomatike e MPJD-së e organizuar në bashkë...

20 September 2021

MPJ
Periudha e votimit përmes postës / 15 shtator 2021 - 15 tetor 2021
Të nderuar bashkëatdhetarë,  Shtetas të Republikës s&...

20 September 2021

MPJ
Gërvalla pret në takim një grup studentësh nga Universiteti i Vjenës
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, ...

17 September 2021

MPJ
Gërvalla priti në takim ambasadoren e re rezidente të Sllovenisë Benedejqiq
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikë...

17 September 2021

MPJ
Ministrja Gërvalla takon shefin e ri të Zyrës Diplomatike të Belgjikës z.Sassel
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj. Donika G&...

17 September 2021