Ballina | Ministria e Puneve te Jashtme

LAJMET

MPJ
Ministrja Gërvalla takoi ministrin për Evropë të Gajanës, George Hallaq
Prishtinë, 9 qershor 2021 - Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporë...

10 June 2021

MPJ
Gërvalla zhvillon takim virtual me homologen suedeze Ann Linde
Prishtinë, 9 qershor 2021 - Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporë...

09 June 2021

MPJ
Gërvalla në takimin e ministrave: Sundimi i ligjit është faktori kryesor për bashkëpunim dhe stabilitet në Ballkan
Prishtinë, 8 qershor 2021 - Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diaspor&...

08 June 2021

MPJ
Ministrja Gërvalla priti në Prishtinë homologun e saj Dendias, avancojnë statusin e Zyrës së Kosovës në Greqi
Prishtinë, 4 qershor 2021 - Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporë...

04 June 2021

MPJ
Zëvendësministri Ahmeti takoi ambasadorin hungarez Bencze
Prishtinë, 3 qershor 2021 - Zëvendësministri i Punëve të ...

03 June 2021

MPJ
Ministrja Gërvalla takoi homologen estoneze, rikonfirmohet përkrahja e Estonisë për agjendën evropiane të Kosovës
Prishtinë, 1 qershor 2021 - Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporë...

01 June 2021