Ballina | Ministria e Puneve te Jashtme

LAJMET

MPJ
Delegacioni i Kosovës takohet me senatorët amerikanë në Forumin e Sigurisë në Kanada
Halifax, 21 nëntor 2021 - Presidentja e Republikës së Kosovës, ...

22 November 2021

MPJ
Presidentja Osmani dhe ministrja Gërvalla takuan delegacionin e deputetëve gjermanë
Halifax, 21 nëntor 2021 - Presidentja e Republikës së Kosovës, ...

22 November 2021

MPJ
Fondi i Ballkanit Perëndimor shpall thirrjen e IV-të për propozim projektesh
Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës (MPJD) e Republik&...

17 November 2021

MPJ
Gërvalla zhvillon takime me homologët nga Austria dhe Bullgaria, flasin për të ardhmen e përbashkët evropiane
Bruksel, 16 nëntor 2021 - Në margjina të takimit të ministrave t&...

17 November 2021