Ballina | Ministria e Puneve te Jashtme

LAJMET

MPJ
Minsitrja Haradinaj - Stublla: Studentët e Luginës në Kosovë e mbajnë gjallë dhe fuqishëm lidhjen tonë kombëtare
Prishtinë, 9 korrik 2020 – Studentët e Luginës së Preshevës, adresë shkollimi gjithmonë e kanë pasur Prishtinën, t&...

10 July 2020

MPJ
Ministrja Haradinaj - Stublla: Nder i veçantë të realizojmë vizitën e parë zyrtare të Qeverisë së Kosovës në Luginën e Preshevës
Prishtinë, 9 korrik 2020 – Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj.Meliza Haradinaj – ...

09 July 2020

MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla takoi Ambasadoren Kamm, e falënderon për angazhimin në thellimin e raporteve Izrael – Kosovë
Prishtinë, 8 korrik 2020 – Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj.Meliza Haradinaj – ...

08 July 2020

MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla falënderon Norvegjinë për ndihmën që po i jep Kosovës për menaxhimin e situatës së pandemisë COVID-19
Prishtinë, 7 korrik 2020 – Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj.Meliza Haradinaj - ...

07 July 2020

MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla: Gjermania është partneri ynë kryesor në BE
Prishtinë, 7 korrik 2020 – Marrëdhënia bilaterale ndërmjet Kosovës dhe Gjermanisë është strategjike dhe e veçantë, ...

07 July 2020

MPJ
MPJD demanton lajmin për gradime të jashtëligjshme
Prishtinë, 6 korrik 2020 – Presioni politik medial nuk do të këtë sukses në pengimin dhe rikthimin e ligjshmërisë në Ministrin&...

07 July 2020