Drejtori i Departamentit për Çështje Rajonale mban ligjëratë në Akademinë Diplomatike

Prishtinë, 07 Qershor 2018 – Përgjegjësia dhe detyrat e departamentit për çështje rajonale, ishin pjesë të ligjeratës nga drejtori i Departamentit për Çështje Rajonale, z. Fitim Gllareva.

Në kuadër të kësaj ligjerate z. Gllareva sqaroi detyrat e Departamentit për Çështje Rajonale në formulimin dhe përcaktimin e interesit rajonal të Republikës së Kosovës, duke theksuar rëndësinë e mbajtjes së lidhjeve në mes të shteteve të rajonit, si dhe duke sqaruar pozicionin e Republikës së Kosovës në kuadër të anëtarsimit në organizatat rajonale.


Pas përfundimit të prezantimit të pranishmit kanë ngritur edhe pyetje në lidhje me mbarëvajtjen e punës së departamentit për çështje rajonale, në një debat konstruktiv dhe interaktiv.

Abonimi
Kalendari
HMMEPShD
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31