Ambasadori Ismaili takoi të ngarkuarin me punë të Katarit, Ibrahim Al-Sada

Prishtinë, 26 Tetor 2017 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Republikës së Kosovës, ambasadori Beqir Ismaili, prit në një takim të ngarkuarin me punë të shtetit të Katarit në Shqipëri, jo-rezident për Kosovë, Hashim Ibrahim Al-Sada.

Në ketë takim u diskutua për thellimin ebashkëpunimit në mes të Akademisë Diplomatike të Republikës së Kosovës dheInstitutit Diplomatik të Katarit. Ambasadori Ismaili njoftoi Al-Sadan për roline Akademisë Diplomatike dhe rëndësinë e Akademisë në trajnimin e diplomatëve tërinjë të Kosovës.

 

Gjatë këtij takimi Al-Sada ndau përvojën e tij disavjeçare në Akademinë e Katarit dhe mirëpriti bashkëpunimin e mëtutjeshëm në mestë këtyre dy institucioneve. 

Abonimi
Kalendari
HMMEPShD
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31