Drejtori i Akademisë Diplomatike Beqir Ismaili takoi ambasadorin e Egjiptit, Mohamed Khaleel

Tiranë, 15 mars - 2017 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Kosovës, ambasadori Beqir Ismaili, realizoi një takim kortezie me ambasadorin e Egjiptit në Tiranë, Mohamed Khaleel.

Gjatë këtij takimi, u bisedua për mundësinë e nënshkrimit të memorandumit të bashkëpunimit me Institutin Diplomatik të MPJ-së së Egjiptit dhe mbështetjen për trajnimin e diplomatëve kosovarë për çështje të Lindjes së Mesme.  Duhet theksuar se AD ka memorandum bashkëpunimi me Këshillin Egjiptian për Punë të Jashtme. 

Abonimi
Kalendari
HMMEPShD
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31