Drejtori i Akademisë Diplomatike Beqir Ismaili takoi ambasadorin e Kuvajtit, Faiz Mashari al-Jasim

Tiranë, 16 mars - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Kosovës, ambasadori Beqir Ismaili, u prit në një takim kortezie nga ambasadori i Kuvajtit në Tiranë, jorezident për Kosovë, Faiz Mashari al-Jasim.

Me këtë rast, u bisedua për punën e Akademisë Diplomatike dhe projektet që ka gjatë vitit, si dhe mundësitë e bashkëpunimit me Institutin Diplomatik të Kuvajtit. Gjithashtu, u bisedua edhe për mundësitë e bashkëpunimit me  ambasadën e Kuvajtit për të organizuar aktivitete të përbashkëta kulturore. 

Abonimi
Kalendari
HMMEPShD
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31