Takim kortezie me Ambasadorin e Austrisë ShTZ Gernot Pfandler

Prishtinë, 24 janar 2017 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike Ambasadori Beqir Ismaili realizoi një takim kortezie me Ambasadorin e Austrisë në Kosovë Sh. T. Z. Gernot Pfandler.

Diskutimi kyç u zhvillua rreth bashkëpunimit me Akademinë Diplomatike të Vjenës dhe institucionet e tjera austriake, si dhe për thellimin e zgjerimin e mëtutjeshëm të këtij partneriteti. 

 

Abonimi
Kalendari
HMMEPShD
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31