Takim kortezie me Ambasadoren Turke ShSZnj Kivilcim Kiliç

Prishtinë, 23 janar 2017 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike Ambasadori Beqir Ismaili realizoi një takim kortezie me ambasadoren e Republikës së Turqisë në Prishtinë, Sh. S. Znj. Kivilcim KILIÇ.

Të dy ambasadorët folën për bashkëpunimin e deritanishëm ndërmjet akademive diplomatike të të dyja shteteve, duke nënvizuar sidomos thellimin dhe zgjerimin e këtij partneriteti.

 

Abonimi
Kalendari
HMMEPShD
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31