Takim kortezie me Ambasadorin e Shqipërisë në Prishtinë

Prishtinë, 11 janar 2017 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike Ambasadori Beqir Ismaili realizoi një takim kortezie me Ambasadorin e Republikës së Shqipërisë në Prishtinë Sh. T. Z. Qemal Minxhozi.

Me këtë rast, të dy ambasadorët bashkëbiseduan për bashkëpunimin e deritanishëm të akademive diplomatike të Kosovës dhe Shqipërisë dhe aktivitetet e tjera të përbashkëta në vazhdim.  

Abonimi
Kalendari
HMMEPShD
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31