Lajme

Drejtori i Akademisë Diplomatike Beqir Ismaili takoi ambasadorin e Egjiptit, Mohamed Khaleel

15 Mars 2017

Tiranë, 15 mars - 2017 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Kosovës, ambasadori Beqir Ismaili, realizoi një takim kortezie me ambasadorin e Egjiptit në Tiranë, Mohamed Khaleel.më shumë

Drejtori i Ismaili është takuar me të ngarkuarin me punë në ambasadën e Katarit, Awad Al-Habani Tiranë

15 Mars 2017

15 mars 2017 – Në kuadër të takimeve që ka pasur në Tiranë, drejtori i përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Kosovës, ambasadori Beqir Ismaili, takoi edhe të ngarkuarin me punë në ambasadën e Katarit në Tiranë, Awad Al-Habani.më shumë

Drejtori i Ismaili ka vizituar Ambasadën e Kosovës në Tiranë

15 Mars 2017

Tiranë, 15 mars 2017 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Kosovës, ambasadori Beqir Ismaili, vizitoi ambasadën e Kosovës në Tiranë, ku u prit i Ngarkuari me Punë, Sylë Ukshini, dhe ministri këshilltar, Gani Veseli.më shumë

Kosova dhe Egjipti synojnë avancimin e marrëdhënieve ndërshtetërore

01 Mars 2017

Prishtinë, 1 mars 2017 – Akademia Diplomatike e Ministrisë Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës ka organizuar njëligjëratë me temën: “Diplomacia publike: Marrëdhëniet Kosovë-Egjipt”. Në këtë ligjëratë kanë folur ish ministri i Jashtëm i Egjiptit, Mohamed El Orabi dhe Ahmed El Moslemany, ish këshilltar i ish presidentit të Egjiptit, Adly Mansour, të cilët po qëndrojnë për një vizitë zyrtare në Republikën e Kosovës.më shumë

FTESË: Ligjërata "Diplomacia publike: Marrëdhëniet Kosovë-Egjipt"

28 Shkurt 2017

Prishtinë, 28 shkurt 2017 - Akademia Diplomatike organizon ligjëratën "Diplomacia publike: Marrëdhëniet Kosovë-Egjipt" me Ambasadorin Mohamed Elorabi dhe Z. Ahmed Elmoslemany, të mërkurën, më 1 mars 2017, në ora 11:00h, në Bibliotekën Kombëtare "Pjetër Bogdani" në Prishtinë.më shumë

previous

81-85 Nga 218

next
Abonimi
Kalendari
HMMEPShD
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31