Lajme

Ambasadori Kallaba pret në takim drejtorin e Akademisë Diplomatike të Kosovës

21 Nëntor 2017

Sofje, 20 nëntor 2017- Ambasadori i Republikës së Kosovës në Bullgari, Shpend Kallaba dhe stafi i Ambasadës, kanë pritur në një takim Drejtorin e Akademisë Diplomatike të MPJ-së, ambasadorin Beqir Ismaili, i cili me ftesë të drejtoreshës së Institutit Diplomatik të Bullgarisë, po qëndron në një vizitë zyrtare në Sofje.më shumë

Ambasadori Beqir Ismaili vizitoi Parlamentin malazez

20 Nëntor 2017

Podgoricë, 14 Nëntor 2017 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Republikës së Kosovës, ambasadori Beqir Ismaili, qëndroi në një vizitë zyrtare dyditore në Mal të Zi.më shumë

Ambasadori Ismaili vizitoi Ambasadën e Emirateve të Bashkuara Arabe në Mal të Zi

20 Nëntor 2017

Podgoricë, 14 Nëntor 2017 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Republikës së Kosovës, ambasadori Beqir Ismaili, gjatë vizitës së tij dyditore në Mal të Zi, është pritur në një takim nga ambasadori i Emirateve të Bashkuara Arabe në Podgoricë, sh.t.z Abdulsalam Hareb Alromaithi, në një ambient të ngrohët dhe miqësor.më shumë

Ambasadori Ismaili vizitë zyrtare në Akademinë Diplomatike të Malit të Zi

20 Nëntor 2017

Podgoricë, 14 Nëntor 2017 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Republikës së Kosovës, ambasadori Beqir Ismaili, qëndroi në një vizitë zyrtare dyditore në Mal të Zi.më shumë

Ambasadori Ismaili vizitë zyrtare në Mal të Zi

20 Nëntor 2017

Podgoricë, 14 Nëntor 2017 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Republikës së Kosovës, ambasadori Beqir Ismaili, qëndroi në një vizitë zyrtare dyditore në Mal të Zi. më shumë

previous

61-65 Nga 233

next
Abonimi
Kalendari
HMMEPShD
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31