Lajme

AMBASADORIN ISMAILI PRITI DREJTORIN E AKADEMISË DIPLOMATIKE TË SHQIPËRISË

07 Mars 2018

Prishtinë, 07 mars 2017 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike Ambasadori Beqir Ismaili pati kënaqësinë të mirëpres në një takim drejtorin e Akademisë Diplomatike të Ministrisë së Punëve të Jashtme të Republikës së Shqipërisë, Ilirian Zhupa.më shumë

AMBASADORI ISMAILI TAKOI PËRFAQËSUESIN E MARSHALL CENTER

20 Shkurt 2018

Prishtinë, 20 shkurt 2018 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Republikës së Kosovës, ambasadori Beqir Ismaili, priti në takim përfaqësuesin e Marshall Center, Drew Beckmë shumë

Ambasadori Ismaili vizitë zyrtare në Ankara, Akademia Diplomatike e Turqisë premton vazhdimin e përkrahjes për diplomacinë e Kosovës

30 Janara 2018

Ankara, 30 janar 2018 – Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Republikës së Kosovës, ambasador Beqir Ismaili, i shoqëruar nga një delegacion i kësaj Akademie, ka zhvilluar një vizitë zyrtare në Republikën e Turqisë, me ç’rast është pritur nga udhëheqësi i Akademisë Diplomatike të Turqisë, Mesut Ozcan. më shumë

Ambasadori Ismaili viziton Ambasadën e Kosovës në Ankara

30 Janara 2018

Ankara, 30 janar 2018 – Në kuadër të vizitës zyrtare në Republikën e Turqisë, drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Republikës së Kosovës, ambasador Beqir Ismaili, ka vizituar Ambasadën e Republikës së Kosovës në Ankara, ku është pritur nga ambasadori, Avni Spahiu dhe stafi i kësaj Ambasade.më shumë

Ambasadori Ismaili viziton agjencinë turke TIKA, bisedohet për bashkëpunim me Turqinë

24 Janara 2018

Prishtinë, 24 janar 2018 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Republikës së Kosovës, ambasadori Beqir Ismaili ka zhvilluar një vizitë në Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA), me ç ‘rast është takuar me udhëheqësin e kësaj agjencie, Hasan Burak Ceran.më shumë

previous

51-55 Nga 245

next
Abonimi
Kalendari
HMMEPShD
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29