Lajme

Ambasadori Ismaili viziton Ambasadën e Kosovës në Ankara

30 Janara 2018

Ankara, 30 janar 2018 – Në kuadër të vizitës zyrtare në Republikën e Turqisë, drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Republikës së Kosovës, ambasador Beqir Ismaili, ka vizituar Ambasadën e Republikës së Kosovës në Ankara, ku është pritur nga ambasadori, Avni Spahiu dhe stafi i kësaj Ambasade.më shumë

Ambasadori Ismaili viziton agjencinë turke TIKA, bisedohet për bashkëpunim me Turqinë

24 Janara 2018

Prishtinë, 24 janar 2018 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Republikës së Kosovës, ambasadori Beqir Ismaili ka zhvilluar një vizitë në Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA), me ç ‘rast është takuar me udhëheqësin e kësaj agjencie, Hasan Burak Ceran.më shumë

Ambasadori Ismaili vizitë zyrtare në Parlamentin e Kroacisë

16 Janara 2018

Zagreb, 16 Janar 2018 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Republikës së Kosovës, ambasadori Beqir Ismaili, qëndroi në një vizitë zyrtare dy-ditore në Kroaci.më shumë

AMBASADORI ISMAILI VIZITOI MINISTRINË E PUNËVE TË JASHTME TË KROACISË

16 Janara 2018

Zagreb, 16 Janar 2018 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Republikës së Kosovës, ambasadori Beqir Ismaili, në kuadër të vizitës zyrtare në Kroaci zhvilloi takim në ambientet e MPJ-së së Kroacisë me drejtoreshën e Departamentit për Bashkëpunim Rajonal në MPJ-në e Kroacisë, Ivana Živkovič. më shumë

AMBASADORI ISMAILI VIZITË ZYRTARE NË INSTITUTIN PËR ZHVILLIM DHE MARRËDHËNIE NDËRKOMBËTARE NË KROACI

16 Janara 2018

Zagreb, 16 Janar 2018 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Republikës së Kosovës, ambasadori Beqir Ismaili, qëndroi në një vizitë zyrtare dy-ditore në Kroaci.më shumë

previous

36-40 Nga 227

next
Abonimi
Kalendari
HMMEPShD
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31