Lajme

Diplomacia ekonomike dhe bashkëpunimi rajonal, mundësi reale e zhvillimit të Kosovës

07 Maj 2018

Gjilan, 7 maj 2018 - Akademia Diplomatike e Ministrisë së Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës, me mbështetjen e Friedrich Ebert Stiftung FES, ka filluar “Edicionin e 5-të të shkollës pranverore për diplomatë të rinj”, me temën: “Diplomacia ekonomike, bashkëpunimi rajonal dhe integrimi nëpërmjet Procesit të Berlinit”.më shumë

DREJTORI I PËRGJITHSHËM I AKADEMISË DIPLOMATIKE VIZITON INSTITUTIN PËR HULUMTIME GJEOSTRATEGJIKE DHE POLITIKË TË JASHTME

27 Prill 2018

Shkup, 27 prill 2018 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike, Ambasadori, Beqir Ismaili ka realizuar një vizitë zyrtare në Republikën e Maqedonisë. më shumë

Udhëheqësi i Komunikimit, z. Sami Kastrati, mban ligjëratën e radhës në Akademi, ndan përvojën e tij si Zëvendës-Shef i Ambasadës së Kosovës në Hagë dhe Uashington D.C.

26 Prill 2018

Prishtinë, 26 Prill 2018 – Trendët e fundit në lidhje me ndryshimet, ndërveprimet dhe lëvizjet e pushtetit në nivelin ndërkombëtarë, metodat e reja të Komunikimit Strategjik dhe ndikimi gjithnjë e më i madh i Diplomacisë Digjitale për arritjen e objektivave diplomatike kanë qenë disa nga temat e prezantuara nga Udhëheqësi i Komunikimit dhe Diplomacisë Publike në Ministrinë e Punëve të Jashtme, z. Sami Kastrati, në kuadër të serisë së ligjëratave të Organizuara nga Akademia Diplomatike e Ministrisë së Punëve të Jashtme.më shumë

DREJTORI I DEPARTAMENTIT PËR PLANIFIKIM TË POLITIKAVE, Z. ARTAN DURAKU, MBAN LIGJËRATËN E RADHËS NË AKADEMINË DIPLOMATIKE

25 Prill 2018

Prishtinë, 3 Maj 2018 – Nën organizmin e Akademisë Diplomatike të MPJ-së është mbajtur ligjërata e radhës për zyrtarët e MPJ-së nga Drejtori i Departamentit për planifikim të politikave z. Artan Durakumë shumë

STUDENTË NGA RAJONI DHE BOTA VIZITOJNË AKADEMINË DIPLOMATIKE TË KOSOVËS

23 Prill 2018

Prishtinë, 23 prill 2018 – Akademia Diplomatike e Republikës së Kosovës në bashkëpunim me protokollin e shtetit dhe drejtorin e KYATA-s z. Besim Salihu priti një delegacion student nga rajoni dhe bota.më shumë

previous

26-30 Nga 233

next
Abonimi
Kalendari
HMMEPShD
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31