Lajme

Përmbyllet edicioni i pestë i shkollës pranverore për diplomatët e rinj “Diplomacia ekonomike, bashkëpunimi rajonal dhe integrimi nëpërmjet Procesit të Berlinit”

10 Maj 2018

Gjilan, 10 maj 2018 – Ka përfunduar Edicioni i pestë i shkollës pranverore për diplomatët e rinj me temën “Diplomacia ekonomike, bashkëpunimi rajonal dhe integrimi nëpërmjet Procesit të Berlinit”. Konferenca është organizuar nga Akademia Diplomatike e Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe me mbështetje të Fondacionit gjerman Friedrich Ebert Stiftung. më shumë

Politikat e energjisë dhe burimet e së ardhmes, temë e ditës së tretë të shkollës pranverore për diplomatë të rinj

09 Maj 2018

Gjilan, 9 maj 2018 – “Kërkesat e Procesit të Berlinit – politikat rajonale të energjisë” ka qenë tema e ditës së tretë e shkollës pranverore për diplomatë të rinj që po mbahet nën organizimin e Akademisë Diplomatike.më shumë

Procesi i Berlinit dhe bashkëpunimi në Ballkanin Perëndimor, tema e ditës së dytë të shkollës pranverore për diplomatë të rinj

08 Maj 2018

Gjilan, 8 maj 2018 – Në ditën e dytë të “Edicionin e 5-të të shkollës pranverore për diplomatë të rinj” të organizuar nga Akademia Diplomatike, është trajtuar tema e kërkesave të Procesit të Berlinit - Zhvillimi ekonomik rajonal në gjashtë vendet e Ballkanit Perëndimor.më shumë

Diplomacia ekonomike dhe bashkëpunimi rajonal, mundësi reale e zhvillimit të Kosovës

07 Maj 2018

Gjilan, 7 maj 2018 - Akademia Diplomatike e Ministrisë së Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës, me mbështetjen e Friedrich Ebert Stiftung FES, ka filluar “Edicionin e 5-të të shkollës pranverore për diplomatë të rinj”, me temën: “Diplomacia ekonomike, bashkëpunimi rajonal dhe integrimi nëpërmjet Procesit të Berlinit”.më shumë

DREJTORI I PËRGJITHSHËM I AKADEMISË DIPLOMATIKE VIZITON INSTITUTIN PËR HULUMTIME GJEOSTRATEGJIKE DHE POLITIKË TË JASHTME

27 Prill 2018

Shkup, 27 prill 2018 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike, Ambasadori, Beqir Ismaili ka realizuar një vizitë zyrtare në Republikën e Maqedonisë. më shumë

previous

16-20 Nga 226

next
Abonimi
Kalendari
HMMEPShD
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31