Lajme

Fillon trajnimi “Fulbright” për lidership dhe menaxhment për nivelin e lartë të MPJ-së

20 Janara 2020

Prishtinë, 20 janar 2020 - Akademia Diplomatike e Republikës së Kosovës, me përkrahjen e Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Prishtinë, të hënën ka filluar trajnimin për lidership dhe menaxhment për nivelin e lartë menaxherial, respektivisht për diplomatë dhe zyrtarë të Ministrisë së Punëve të Jashtme (MPJ). më shumë

Mbahet mbledhja e Bordit të Akademisë Diplomatike

20 Janara 2020

Prishtinë, 17 janar 2020 - Nën kryesimin e drejtorit të përgjithshëm të Akademisë Diplomatike, Fatmir Haxholli së bashku me dy drejtorë nga Akademia Diplomatike, Dren Zeka dhe Kaltrina Ademi, është mbajtur mbledhja e Bordit të Akademisë Diplomatike.më shumë

Akademia Diplomatike mban trajnimin për protokollin shtetëror

20 Janara 2020

Prishtinë, 16 janar 2020 - Akademia Diplomatike e Ministrisë së Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës, në bashkëpunim me Departamentin e Protokollit të Shtetit, kanë organizuar për zyrtarë të Ministrisë trajnimin mbi protokollin e shtetit, me synim gërshetimin e aspekteve teorike dhe praktike të protokollit dhe imuniteteve.më shumë

Akademia Diplomatike përmbyll trajnimin për diplomatët e rinj

19 Dhjetor 2019

Prishtinë, 19 dhjetor 2019 – Sot ka përfunduar trajnimi tre mujor për Diplomatët e Rinj dhe zyrtarët publikë të Ministrisë së Punëve të Jashtme, i cili është organizuar nga Akademia Diplomatike e Republikës së Kosovës dhe kishte për qëllim ngritjen e kapaciteteve profesionale në fushën e politikës së jashtme dhe diplomacisë përpara se të angazhohen në misionet përkatëse diplomatike dhe konsullore të Shërbimit të Jashtëm të Republikës së Kosovës.më shumë

Akademia Diplomatike inauguroi Sallën e Trajnimeve

29 Tetor 2019

Prishtinë, 29 tetor 2019 – Akademia Diplomatike e Republikës së Kosovës ka intensifikuar aktivitetet e saj në fushën e trajnimeve për stafin e ri diplomatik dhe zyrtarët e rinj të Ministrisë së Punëve të Jashtme. më shumë

previous

1-5 Nga 245

next
Abonimi
Kalendari
HMMEPShD
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29