Pratite nas:

Zëvendësministri Berisha në kremtimin e meshës së Krishtlindjeve në Vatikan

Zëvendës-ministrja e Jashtme Vuniqi, po merr pjesë në konferencën e shteteve afrikane në Egjipt, takime me përfaqësues shtetesh njohëse dhe jo-njohëseZašto Korča kao novi početak za saradnju sa Albanijom?Kosovo se postrojava uz meÄ‘unarodne partnere radi podržavanja osnovnih prava IranacaMinistar inostranih poslova Pacolli u Atlantskom Savetu: Jedino ekonomski razvoj može rešiti među-etnički sukob