Follow Us:

Ministri i Jashtëm Pacolli bashkon Korin Diplomatik dhe krerët e Institucioneve për festat e fundvitit, vendosë traditë të re në MPJ

Foreign Minister Pacolli: Kosovo's diplomatic representation in Costa Rica, important for our presence in Latin AmericaPress Release Liberia officially reaffirms bilateral ties with Kosovo through a press releaseFirst Deputy Prime Minister & Foreign Minister Behgjet Pacolli met the Friendship Group from Kuwait