Follow Us:

Ministri Pacolli: Nga përafrimi i politikës së jashtme me BE-në përmbushim interesat e shtetit, qytetarëve dhe ato kombëtare

Press StatementFirst Deputy Prime Minister & Foreign Minister Behgjet Pacolli met the Friendship Group from KuwaitMinistry of Foreign Affairs condemns the attack on Saudi Arabia Press Release