Stay Connected with MFA

Video Gallery

Deputy Prime Minister Hashim THAÇI meets Federica MOGHERINI, EU High Representative for Foreign Affairs and Security PolicyLIVE EC press briefing Johannes HAHN and Hashim THACIHoxhaj viziton Togon, njohja e Kosovës afërHoxhaj në Monako, 2014 është vit i Kosovës multilaterale Hoxhaj në Andorra, siguron mbështetje për aplikimin në organizata ndërkombëtareMinistri Enver Hoxhaj gjatë një vizite zyrtare në Francë është takuar me kryetarin e Delegacionit Parlamentar të Francës në Këshillin e Evropës dhe n&euConsolidating Kosovo's StatehoodLigjërata - Londer (IISS) Ministri i Punëve të Jashtme i Kosovës, Enver Hoxhaj, intervistë ekskluzive për shërbimin qendror të Radios Evropa e Lirë.Enver Hoxhaj - Ministër i Punëve të JashtmeIntervistë me z. Enver Hoxhaj dhënë Zërit të Amerikës - 30.06.2012Inteviste e Ministrit Hoxhaj dhene RTV21Fjala e Ministrit Hoxhaj në promovimin e librit “Why Kosovo Still Matters”, të Denis McShane. Londër, 19 tetor 2011Intervistë e Ministrit Hoxhaj per korrespodentin e RTV21 ne Nju Jork, Nentor 2011Ministri Hoxhaj vlerëson procesin e bisedimeve ndërmjet mes Kosovës dhe Serbisë, në “Zërin e Amerikës”.Ministri i Punëve të Jashtme të Kosovës Enver Hoxhaj, në një intervistë për Top ChannelMinistri Enver Hoxhaj, intervistë për "Zërin e Amerikës" pas pjesëmarrjes në seancën e Këshillit të Sigurimit të OKB-së për Kosov&eumMinistri i Punëve të Jashtme i Kosovës, Enver Hoxhaj, konferencë në Klubin Kombëtar të Gazetarëve të JaponisëEnver Hoxhaj (Kosovo) on the situation in Kosovo - Security Council Media Stakeout 15 September 2011Konferenca e Ministrit te Jashtem pas seances se Keshillit te Sigurimit te OKB-se Intervistë - Enver Hoxhaj Ministër i Jashtëm i KosovësEnver Hoxhaj (Republic of Kosovo) - Security Council Media Stakeout 12 May 2011Intervistë me Ministrin e Jashtëm të Kosovës, Enver Hoxhaj

MFA Newsletter

News from Embassies