Follow us on:

Lajme - MPJ

Ministri i Jashtëm austriak Kurz në takim me zëvendëskryeministrin Thaçi: Austria mbështet fuqishëm perspektivën evropiane të Kosovës Prishtinë, 11 shkurt 2016 – Zëvendëskryeministri i parë, njëherësh ministër i Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës, Hashim...më shumë
Zëvendëskryeministri Thaçi priti ambasadorin e Irlandës jorezident për Kosovë, Pat KellyPrishtinë, 10 shkurt 2016 – Zëvendëskryeministri i parë, njëherësh ministër i Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës, Hashim...më shumë
Zëvendëskryeministri Thaçi priti emisarin e Republikës Çeke për Ballkanin Perëndimor, Shtefan FylePrishtinë, 8 shkurt 2016 – Zëvendëskryeministri i parë, njëherësh ministër i Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës, Hashim...më shumë
Zëvendëskryeministri Thaçi: Marrëveshja me Maqedoninë për kalimin e kufirit me letërnjoftim, lehtësim për qytetarët dhe biznesetPrishtinë, 8 shkurt, 2016 – Zëvendëskryeministri i parë, njëherësh ministër i Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës, Hashim...më shumë
Zëvendësministri Selimi priti ambasadoren e re të Kroacisë në Kosovë, Marija KapitanoviqPrishtinë, 5 shkurt 2016 – Zëvendësministri i Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës, Petrit Selimi ka pritur sot Shkëlqesinë e Saj,...më shumë
Deputetët e Parlamentit Evropian kërkojnë nga Komisioni të përshpejtojë integrimin e Kosovës në BEStrasburg, 4 shkurt 2016 – Deputetët e Parlamentit Evropian (DPE-të) i kanë bërë thirrje Komisionit Evropian dhe qeverive të BE-së që të...më shumë
Zgjedh Faqen

Artikuj: 1891