Na ndiqni në:

Diplomacia Ndërfetare

Hoxhaj në Prizren, bashkëjetesa dhe dialogu ndërfetar shtylla të shtetit të Kosovës (Video)Prizren, 24 maj 2014 - Ministri i Punëve të Jashtme të Kosovës, Enver Hoxhaj, ka paralajmëruar themelimin e një Qendre Ndërkombëtare për Dialog...më shumë
Hoxhaj promovon Javën e Tolerancës, viziton Muzeun e Shkollës së Parë Shqipe në Kishën Shën Gjergji të StubllësStubëll, 21 maj 2014 - Ministri i Jashtëm i Kosovës, Enver Hoxhaj, ka vazhduar me promovimin e Javës së Tolerancës, që nis këtë të premte nën...më shumë
Hoxhaj me imamët në Podujevë, paralajmëron Javën e Tolerancës në KosovëPodujevë, 20 maj 2014 – Ministri i Jashtëm i Kosovës, Enver Hoxhaj, ka paralajmëruar nga Podujeva mbajtjen e Konferencës së Dytë Ndërkombëtare...më shumë
Zëvendësministri Petrit Selimi mban një fjalë rasti në konferencën e 11-të ndërkombëtare për dialog ndërfetar në Doha të KataritDoha, Katar, 26 mars 2014 - Zëvendësministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Petrit Selimi, ka mbajtur një fjalë rasti në panelin me...më shumë
Kosova kremton diversitetin dhe trashëgiminë hebraike, mbledhë liderë për të reflektuar mbi rëndësinë e dialogut ndërfetarPrishtinë, 12 dhjetor 2013 – Në kuadër të Nismës Interfaith Kosovo, Ministria e Jashtme e Republikës së Kosovës kremtoi trashëgiminë e gjatë...më shumë
Petrit Selimi ftohet në Vatikan nga Shën EgjidioRomë, 1 tetor 2013 - Zëvendësministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Petrit Selimi, është ftuar të marr pjesë në tubimin...më shumë
Hoxhaj: Konstantini i Madh, simbol i rrënjëve tona evropianePrishtinë, 4 shtator 2013 – Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Enver Hoxhaj ka hapur sot punimet e ditës së dytë të...më shumë
Kosova, nikoqire e simpoziumit “Edikti i Milanos- Kostantini i Madh”Prishtinë, 3 shtator 2013 – Sot ka filluar simpoziumi tre ditor “Edikti i Milanos- Kostantini i Madh”, i organizuar nga Ipeshkvia e Kosovës, Instituti i Historisë,...më shumë