Na ndiqni në:

Diplomacia Ndërfetare

Konferenca ndërfetare në Kosovë mblodhi prijës fetarë dhe të komuniteteve nga e gjithë bota për të rënë dakord për arritjen e mirëkuptimit të ndërsjellëPejë, e hënë, 27 maj 2013 - Dje përfundoi Konferenca Ndërfetare që zhvilloi punimet në Pejë, nga 24-26 maj 2013. Rreth 200 pjesëmarrës nga mbarë...më shumë
Konferenca ndërkombëtare diskuton për të ardhmen e dialogut ndërfetar dhe se si raportet ndërfetare mund të kontribuojnë për bashkëveprim në Kosovë dhe në mbarë botënPejë, 26 maj 2013 - Pjesëmarrësit nga e gjithë Kosova dhe bota u mblodhën dje në mëngjes për seancën kryesore plenare të Konferencës...më shumë
Konferenca ndërkombëtare ndërfetare mbledhë përfaqësues kyç rajonalë dhe ndërkombëtarë për dialog jetik dhe pajtimPejë, 25 maj 2013 - Java e Tolerancës dhe Pajtimit në Kosovë shënoi mbrëmë hapjen e Konferencës Ndërfetare në Pejë, e cila do të zhvillohet...më shumë
Kosova përkujton hebrenjtë që u vranë gjatë Holokaustit, Prishtina zbulon pllakën e përhershme përkujtimorePrishtinë, 23 maj 2013 - Java e Tolerancës në Kosovë, e cila po zhvillohet nga 20 deri më 26 maj, sot shënoi përkujtimin e viktimave të Holokaustit, ndërsa...më shumë
Të enjten zbulohet pllaka përkujtimore për hebrenjtë që pësuan gjatë Holokaustit Prishtinë, 22 maj 2013 – Në kuadër të aktiviteteve të Javës së Tolerancës dhe Pajtimit në Kosovë, që po zhvillohen nga data 20 deri më...më shumë
Guri për Paqe në Kosovë shënon fillimin e Javës së Tolerancës dhe PajtimitPrishtinë, 20 maj 2013 - Kosova sot iu bashkua mbi 100 shteteve që e kanë marrë Gurin për Paqe, një simbol të dëshirës së vendosur për paqe....më shumë
Java e Tolerancës feston diversitetin dhe dialogun në KosovëPrishtinë, 17 maj 2013 - Java e Tolerancës në Kosovë, që do të zhvillohet nga 20-26 maj, përfshinë një varg ngjarjesh ku do të mblidhen komunitete dhe...më shumë
Zëvendësministri Selimi merr pjesë në konferencën ndërkombëtare të feve në KatarDoha, 24 prill 2013 - Zëvendësministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Petrit Selimi, që njëkohësisht është edhe anëtar i...më shumë