Na ndiqni në:

Diplomacia Publike

Thaçi: Kosova dhe rajoni kanë ende nevojë për SHBA-nëUashington, 4 shkurt – Zëvendëskryeministri i parë dhe ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, në kuadër...më shumë
Zëvendëskryeministri Thaçi urohet nga Presidenti Obama dhe sekretari KerryPrishtinë, 26 janar 2014 – Zëvendëskryeministri i Kosovës dhe ministri i Punëve të Jashtme, Hashim Thaçi ka pranuar të hënën urimet për...më shumë
Zevendësministri Selimi hapi konferencën për diplomaci kulturorePrishtinë, 28 tetor 2013 - Zëvendësministri i Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës, Petrit Selimi, hapi sot konferencën me temë “Roli...më shumë
Kosova synon forma të ndryshme të bashkëpunimit me Amerikën LatinePrishtinë, 27 shtator 2013 - Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Kosovës, në bashkëpunim me Këshillin Britanik në Kosovë dhe ambasadat...më shumë
Përmbyllja e javës së parë të shkollës verore me temë “Feja dhe Politika e Jashtme”Prishtinë, 12 gusht 2013 - Programi veror me temë “Feja dhe Politika e Jashtme: Shqyrtimi i rolit të fesë në transformimin konfliktuoz dhe post-konfliktuoz”, i...më shumë
Kosova, nikoqire e programit inovativ veror për fenë dhe politikën e jashtmePrishtinë, 5 gusht 2013 - Fondacioni i Besimit Tony Blair Faith Foundation dhe Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Kosovës, në bashkëpunim me Balkan...më shumë
Selimi: MPJ fokus të veçant në diplomacinë publike dhe digjitalePrishtinë, 30 korrik 2013 - Zëvendësministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Petrit Selimi, ka mbajtur të martën një...më shumë
Zhvilloi punimet Konferenca për Diplomaci Publike dhe Bashkëpunim NdërkufitarPrishtinë, 4 prill 2013 – Organizuar nga Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Kosovës, sot në Prishtinë ka zhvilluar punimet Konferenca për...më shumë