Na ndiqni në:

Zëvendësministri i Jashtëm Anton Berisha në Vatikan takon Antoine Camilleri

Vatikan, 12 janar 2018 - Zëvendësministri i Jashtëm i Republikës së Kosovës, ambasadori Anton Berisha, gjatë vizitës së tij në Vatikan, është pritur nga Nën-Sekretari për Marrëdhënie me Shtetet, Monsinjor Antoine Camilleri.

 Berisha në emër të qeverisë së Republikës së Kosovës ka shprehur falënderimet për kontributin e vazhdueshëm që Vatikani ka dhënë për popullin e Kosovës. Po ashtu gjatë këtij takimi ata janë pajtuar për intensifikimin e bashkëpunimit të ndërsjellë.

Zëvendësministri Berisha pjesëmarrës në koncertin ‘Mesha e Paqes’ në HolandëMinistri i Jashtëm Pacolli kërkon mbështetjen e Parlamentit Evropian për vizat, raporton mbi zbatimin e Agjendës Evropiane të ReformaveSqarim përkitazi me nxjerrjen e vendimeve për vazhdim të mandatit të përfaqësuesve diplomatik nga Zëvendëskryeministri i Parë dhe Ministri i Punëve të Jashtme, Z. Behgjet PacolliMinistri i Jashtëm Pacolli vizitë zyrtare në Strasburg, siguron mbështetje në Këshillin e Evropës