Na ndiqni në:

Kosova dhe SHBA-të fuqizojnë marrëveshjen për grant për sfidat e mijëvjeçarit

Prishtinë, 5 tetor 2017 – Republika e Kosovës dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë fuqizuar marrëveshja “Programi Threshold i Sfidës së Mijëvjeçarit, Marrëveshje për Grant ndërmjet RKS përfaqësuar nga Presidenti i Republikës së Kosovës SH. T. Z Hashim Thaçi dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës të përfaqësuar nga Korporata Sfida e Mijëvjeçarit.

 

Ministri i Jashtëm Pacolli priti homologen kroate Pejçinoviq – Buriq: Kroacia zë i fuqishëm i Kosovës drejt integrimit euro-atlantik dhe anëtarësimit në Organizata NdërkombëtareZhvillohet Sesioni i parë i Komisionit të Përbashkët Ekonomik Kosovë – Slloveni, synohet bashkëpunimi i gjithanshëm i të dyja shteteveZëvendësministri Dedaj takon Presidentin e Zvicrës, Alain BersetMinistri i jashtëm i Kosovës, Behgjet Pacolli merr pjesë në Takimin të përbashkët të ministrave të jashtëm të Ballkanit Perëndimor me drejtues të lartë të Komisionit Europian dhe Britanisë së Madhe në Sarajevë