Na ndiqni në:

 Kosova dhe Austria fuqizojnë marrëveshjen për bashkëpunim financiar

Prishtinë, 4 maj 2017 – Qeveria e Republikës së Kosovës dhe ajo e Austrisë kanë fuqizuar marrëveshjen për bashkëpunim financiar ndërmjet dy shteteve.

Marrëveshja është nënshkruar në Vjenë më 1 dhjetor 2016 nga pala austriake dhe më 19 dhjetor 2016 në Prishtinë nga pala kosovare. Datë e hyrjes në fuqi e kësaj marrëveshjeje konsiderohet 1 maj 2017.


Zëvendësministri i Punëve të Jashtme i Kosovës, Besnik Hoti takime të shumta në New YorkZëvendësministri Hoti shqiptarëve në SHBA: Ju faleminderit, ju detyrohemi shumë!Pacolli: Kosova dhe Sulltanati i Omanit duhet të vendosin Marrëdhënie DiplomatikeMinistri i Jashtëm Pacolli pranon letër urimi nga homologu i tij çek, sigurohet për vazhdimin e mbështetjes së fuqishme drejt BE-së dhe NATO-s