Na ndiqni në:

Zëvendësministri Demaj në Slloveni merr premtim për mbështetje ekonomike

Celje, 4 prill 2017 – Zëvendësministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Emanuel Demaj po qëndron për vizitë zyrtare në Slloveni, ku po merr pjesë në forumin ekonomik Slloveni – Kosovë.

Ky aktivitetet bashkë organizohet nga Oda Ekonomike e Sllovenisë, Oda Ekonomike e Kosovës, Klubi i bizneseve Slloveno - Kosovare në Prishtinë dhe Ambasada e Kosovës në Slloveni.

Në këtë konferencë u konfirmua edhe njëherë se Sllovenia dhe Kosova kanë bashkëpunim të mirë në të gjitha fushat, e sidomos duhet të shfrytëzohet dhe thellohet bashkëpunimi ekonomik, pasi bizneset sllovene janë të gatshme për të investuar në Kosovë. 

Hoxhaj dënon sulmin ndaj ambasadores Çitaku: Akt i papranueshëm që dëmton KosovënDrejtori i përgjithshëm Albert Prenkaj, pjesëmarrës në takimin përgatitor për Samitin e TrieshtesMinistri i Jashtëm, Hoxhaj nënshkruan marrëveshje me BE-në për monitorimin e zgjedhjeveHoxhaj takon Kotzias në Greqi, drejt një kapitulli të ri të bashkëpunimit