Na ndiqni në:

Lajme MPJ

Zëvendësministri i Punëve të Jashtme i Kosovës, Besnik Hoti takime të shumta në New YorkNew York, 17 shkurt 2018 - Zëvendësministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Besnik Hoti, në kuadër të takimeve në SHBA, në New...më shumë
Zëvendësministri Hoti shqiptarëve në SHBA: Ju faleminderit, ju detyrohemi shumë!New York, 17 shkurt 2018 – Zëvendësministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Besnik Hoti, ka marrë pjesë në akademinë solemne...më shumë
Ministri i Jashtëm Pacolli takime të shumta në Konferencën e Sigurisë në Mynih, lobon për shtimin e njohjeve dhe anëtarësimin e Kosovës në Organizata NdërkombëtareMynih, 17 Shkurt 2018 – Në ditën e dytë të qëndrimit dhe pjesëmarrjes në Konferencës e Sigurisë në Mynih të Gjermanisë,...më shumë
Ministri i Jashtëm Pacolli: Kosova nuk do të jetë vetëm konsumues, por eksportues i sigurisë në arkitekturën e sigurisë ndërkombëtareMynih, 17 Shkurt 2018 – Konferenca e Mynihut një mundësi jashtëzakonisht e rëndësishme për rritjen e përkrahjes së transformimit të shpejtë...më shumë
Në Kopenhagë inaugurohet Konsullata e përbashkët Kosovë - Shqipëri Kopenhagë, 16 shkurt 2018 – Në një ceremoni të veçantë në Kopenhagë të Mbretërisë së Danimarkës, Konsulli i Republikës...më shumë
Ministri i Jashtëm Pacolli: Shtetet jo-njohëse ta ndjekin shembullin e Barbadosit në dhjetë vjetorin e pavarësisëPrishtinë, 16 Shkurt 2018 – Njohja zyrtare e Republikës së Kosovës si shtet i pavarur e sovran nga shteti i Barbadosit dhe shprehja e vullnetit për vendosjen e...më shumë
Zgjedh Faqen

Artikuj: 2497