Na ndiqni në:

Lajme MPJ

Komunikatë për media nga Vizita e Zëvendës -Kryeministrit të parë dhe Ministrit të Jashtëm Pacolli në Mal të ZiPodgoricë, 26 Shtator 2017 – Zëvendës-Kryeministri i parë dhe Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, z. Behgjet Pacolli, zhvilloi sot...më shumë
Deklaratë për media e Zëvendës -Kryeministrit të parë dhe Ministrit të Jashtëm Pacolli pas takimit të tij me homologun malazez, Srdjan DarmanoviçPodgoricë, 26.09. 2017 – Në kuadër të vizitës së tij të parë zyrtare në Malin e Zi dhe të dytës ndaj një vendi fqinj,...më shumë
Agjenda e vizitës së nesërme të Zëvendëskryeministrit të Parë dhe Ministrit të Punëve të Jashtme të Kosovës, z.Behgjet Pacolli në Malin e Zimë shumë
Zëvendëskryeministri i parë dhe Ministri i Punëve të Jashtme i Kosovës z. Behgjet Pacolli, ka pritur sot ne takime të ndara ambasadorin e Francës në Kosovë, z. Didier Chabert dhe shefen e Misionit të EULEX-it në Kosovë Alexandra Papadopoulou.Në takimin me ambasadorin e Francës në Kosovë z.Didier Chabert, Zëvendeskryeministri i parë dhe Ministri i punëve te Jashtme z. Behgjet Pacolli vlerësuan...më shumë
Zëvendëskryeministri i parë dhe Ministri i punëve të Jashtme, z. Behgjet Pacolli takoi ambasadorin e Republikës së Maqedonisë dhe të Zvicrës Prishtinë, 25 shtator 2017 - Zëvendëskryeministri i parë dhe Ministri i punëve te Jashtme z. Behgjet Pacolli ka pritur sot ne takime të ndara, fillimisht ambasadorin e...më shumë
Zv. Kryeministri dhe Ministri i Jashtëm, Pacolli takon homologun e tij nga Armenia, Sh.T.Z.,Eduard NalbandyanNew York, 23 Shtator – 2017 – Në ditën e fundit të takimeve të tij zyrtare në margjina të punimeve të Asamblesë së Përgjithshme të...më shumë
Zgjedh Faqen

Artikuj: 2602