Na ndiqni në:

Lajme MPJ

Qeveria e Brunei Darussalam ёshtё duke e shqyrtuar njohjen Gjatë qëndrimit në Nju - Jork, ministri Hyseni ka takuar edhe përfaqësuesin e përhershëm të Brunei Darussalam, Ambasadorin Latif Tuah.më shumë
Ambasadori i Surinamit: Do t’ia pёrcjellё Qeverisё kёrkesёn pёr njohjeGjatë qëndrimit në Nju - Jork, ministri Hyseni ka pasur një takim të frytshëm edhe me përfaqësuesin e përhershëm të Surinamit në Kombet e...më shumë
Takime me pёrfaqёsuesit e Bangladeshit dhe tё Guyanёs nё Kombet e Bashkuara Gjatë qëndrimit në Nju - Jork, ministri Hyseni ka takuar dhe përfaqësuesit e përhershëm të Bangladeshit dhe Guyanës në Kombet e Bashkuara.më shumë
Autoritetet e Kosovёs do tё njoftohen mё kohё pёr vendimin e El SalvadoritNë serinë e takimeve të ditës së dytë në Nju - Jork, ministri Hyseni ka pasur një bisedë shumë përmbajtësore me përfaqësuesen e...më shumë
Ministri Hyseni falёnderon pёrfaqёsuesin e Arabisё Saudite nё OKB pёr njohjen e Republikёs sё KosovёsGjatë qëndrimit në Nju - Jork, ministri Hyseni ka pasur edhe një takim me përfaqësuesin e përhershëm të Arabisë Saudite në Organizatën e...më shumë
Pёrfaqёsuesi i Kenisё: Kosova meriton njё vend nё familjen e kombeveEdhe në takimin me përfaqësuesin e përhershëm të Kenias në Kombet e Bashkuara, Zachary D. Muburi Muita, Ministri Hyseni ka ripërsëritur kërkesën...më shumë
Zgjedh Faqen

Artikuj: 2497