Na ndiqni në:

Lajme MPJ

Ministri Hyseni u takua me Sekretarin e Përgjithshëm të Ligës Arabe Në një takim të përzemërt dhe përmbajtësor në mjediset e Organizatës së Kombeve të Bashkuara në Nju Jork, Ministri i Jashtëm i...më shumë
Jordania ёshtё duke shqyrtuar seriozisht njohjenMinistri i Punëve të jashtme i Kosovës, Skender Hyseni, i cili po qëndron në Nju - Jork, në një vizitë me karakter lobues, në ditën e tretë ka...më shumë
Qeveria e Bhutanit pritet tё marrё vendimin pёr njohjeNë vazhdën e takimeve të shumta të ditës së tretë të qëndrimit të tij në Nju- Jork, ministri Hyseni, ka takuar edhe përfaqësuesin e...më shumë
Pёrfaqёsuesi i Dominikes: E njohim tё drejtёn pёr vetёvendosje tё popullit tё KosovёsNë ditën e tretë të vizitës së tij në Nju - Jork, ministri i Punëve të Jashtme i Kosovës, Skender Hyseni ka vazhduar serinë e takimeve, kryesisht...më shumë
Ambasadori i Katarit: Do t’i rekomandoj Qeverisё shqyrtimin sa mё parё tё njohjesNë takimet e radhës së ministrit Hyseni në Nju - Jork, ka qenë edhe ai me përfaqësuesin e përhershëm të Katarit në Kombet e Bashkuara,...më shumë
Ambasadori i Tunizisё: Do t’i informoj autoritetetPo ashtu, në ditën e tretë të vizitës së tij në Nju - Jork, ministri Hyseni ka pasur një takim shumë përmbajtësor edhe me përfaqësuesin...më shumë
Zgjedh Faqen

Artikuj: 2464