Na ndiqni në:

Lajme MPJ

Ministri Hyseni takoi Ambasadorin e Japonisë, Akio TanakaPrishtinë, 3 shtator 2010

Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Skender Hyseni, ka takuar sot në një takim lamtumirës...
më shumë
Ministri Hyseni takoi homologun e tij gjerman, Guido WesterwellePrishtinë, 27 gusht 2010 - Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Skender Hyseni pati sot një takim kokë më kokë me ministrin e...më shumë
Ministri Hyseni priti në takim lamtumirës ambasadorin e Hungarisë në Kosovë Zoltan ImecsMinistri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Skender Hyseni priti sot në një takim lamtumirës ambasadorin e Hungarisë në Kosovë ...më shumë
Fjala e Ministrit të Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës, Z. Skender Hyseni, në Seminarin e 29-të Ndërkombëtar për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën ShqiptareI nderuari Dekan,
Të nderuar të pranishëm,
Zonja dhe Zotërinj,
më shumë
Realitetet e zëvendësimit të Rezolutës Skender Hyseni
(Ministër i Punëve të Jashtme)
më shumë
Fjala e Ministrit të Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës, SH.T. Z. Skender Hyseni3 gusht 2010
New York
Më lejoni t'ju falënderoj Ju dhe anëtarët e nderuar të Këshillit për mundësinë e ofruar që të ndaj me ju...
më shumë
Zgjedh Faqen

Artikuj: 2604