Na ndiqni në:

Lajme MPJ

Trupi i pajetë i poetit Podrimja do të riatdhesohet brenda pak ditëshPrishtinë, 22 korrik 2012 – Ministria e Punëve të Jashtme e Kosovës, përmes Ambasadës së Kosovës në Francë, është në kontakte...më shumë
MPJ: Muhamet Hamiti nuk shkon ambasador në Australimë shumë
Gjendet trupi i pajetë i poetit Ali PodrimjaPrishtinë, 21 korrik 2012 – Autoritetet shtetërore franceze i kanë përcjellë ministrit të Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës,...më shumë
Autoritetet franceze dhe ato kosovare po bëjnë të gjitha përpjekjet për gjetjen e vendndodhjes së poetit Ali PodrimjaPrishtinë, 21 korrik 2012 - Ministria e Punëve të Jashtme e Kosovës me keqardhje ka marrë informacionin nga Ambasada e Kosovës në Francë dhe autoritetet...më shumë
Lajčák i konfirmon Hoxhajt njohjen e pasaportave të Kosovës nga SllovakiaPrishtinë, 20 korrik 2012 – Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Enver Hoxhaj ka marr sot konfirmimin zyrtar nga ministri i Punëve të...më shumë
Hoxhaj ngushëllon sekretaren amerikane Clinton për tragjedinë në KoloradoPrishtinë, 20 korrik 2012 – Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Enver Hoxhaj, përmes një telegrami ka ngushëlluar sekretaren...më shumë
Zgjedh Faqen

Artikuj: 2376