Na ndiqni në:

Lajme MPJ

Deklaratë për mediamë shumë
Vijon vizita e ministrit të jashtëm të Kosovës në Sofje: takim me shefen e Komisionit të Politikës së jashtme të Kuvendit të Bullgarisë dhe pjesëmarrje në Forumin e Odave të Tregtisë dhe Industrisë së dy vendeveSofje, 20 Prill 2018 - Pas takimit në Kuvendin e Republikës së Bullgarisë, me shefen e Komisionit të Jashtëm, znj Xhema Grozdanova, ku u theksua mbështetja bullgare...më shumë
Takim i suksesshëm midis dy ministrave të jashtëm dhe zëvendëskryeministrave të Bullgarisë dhe Kosovës, Zaharieva dhe Pacolli në SofjeSofje, 20 Prill 2018 – “Kosova dhe Bullgaria kanë nivel shumë të lartë të bashkëpunimit dypalësh, i cili duhet të intensifikohet...më shumë
Sqarim për mediamë shumë
Deklaratë e MPJ-së në lidhje me Raportin e Komisionit Evropian mbi Kosovënmë shumë
Zëvendësministri Dedaj: Arbëreshet janë krenaria heroike e Arbërisë!Itali, 16 Prill 2018 – Zëvendësministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Gjergj Dedaj, në vazhdën e takimeve që po zhvillon në...më shumë
Zgjedh Faqen

Artikuj: 2602