Na ndiqni në:

Valltari Berat Haskaj përfaqëson Kosovën në Zvicër

Prishtinë, 11 tetor 2017 - Valltari Berat Haskaj do ta përfaqësojë Kosovën në Garat Ndërkombëtare të Vallëzimit në Cyrih të Zvicrës.

Ai ka marrë ftesën ditën më parë dhe në këtë përfaqësim do të shkojë i shoqëruar nga një tjetër valltar kosovar. Berati thotë se do të shkojë në këtë garë me një qëllim të caktuar. Ndërkohë, shtoi se edhe garat në të cilat ka marrë pjesë muajt e fundit i kanë siguruar shumë bashkëpunime, shkruan koha.net Berati është pjesë e grupit të njohur të vallëzimit “Future Steps”.

Prej disa vitesh ai jeton në Zvicër. Krahas aktiviteteve atje, ai nuk lë anash as ato në Kosovë, bashkë me grupin por edhe vet.

Burimi:http://www.kultplus.com/showbiz/valltari-berat-haskaj-perfaqeson-kosoven-ne-zvicer/ 

Petrit Halilaj përballet me fëmijërinë në ekspozitë në LondërKosova zë vendin e parë për fotografi, në mesin e 31 shteteve konkuruese në Preshevë Artisti Petrit Halilaj do të prezantojë veprat e tij në New YorkU dha premiera botërore e filmit “Martesa” në PÖFF