Na ndiqni në:

Sot në Prishtinë hapet panairi “Gratë në Biznes”

Prishtinë, 3 dhjetor 2015 - Në Sheshin “Zahir Pajaziti”, në kryeqytet sot hapet panairi “Gratë në Biznes 2015”. Ky panair është organizuar nga Ministria e Tregtisë dhe Industrisë, përkatësisht Agjencia për Investime dhe Përkrahjen e Ndërmarrjeve në Kosovë (KIESA), në bashkëpunim me OJQ “Gratë në Biznes”.

Ceremoninë e hapjes do ta bëj ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Hykmete Bajrami.

Burimi: http://bit.ly/1NIZPoz
 

U dha premiera botërore e filmit “Martesa” në PÖFFKosova zë vendin e parë për fotografi, në mesin e 31 shteteve konkuruese në PreshevëVepra e artistit Driton Selmani “mbron” vizitorët e festivalit në AmsterdamKosova ngrihet për nëntë pozita në ranglistën e FIFA-s