Na ndiqni në:

Udhërrëfyesi për Investues

Themelimi i një kompanie Të regjistrosh një biznes në Kosovë është e thjeshtë dhe në të njëjtën kohë edhe falas. Të gjitha bizneset dhe markat tregtare...më shumë
Format ligjore të ndërmarrjeveNgjashëm me praktikat e përgjithshme të vendeve të BE-së vetëm disa lloje të bizneseve mund të regjistrohen në Kosovë. Në bazë të...më shumë
Stimulimet për investimeBazuar në Ligjin mbi Tatimin në të Ardhurat e Korporatave (Nr. 03/L- 162), tatimet dhe humbjet e kapitalit mund të barten deri në shtatë periudha të...më shumë
LegjislacioniMë 17 shkurt 2008, Kosova shpalli pavarësinë e saj, duke u bërë shteti i fundit i cili lind pas shpërbërjes së Jugosllavisë. Deklarata e...më shumë
Tregu i punësKosova është e bekuar me një fuqi punëtore të re, të aftësuar, që flet shumë gjuhë, të motivuar, dhe me një shpirt të lartë...më shumë
ArsimimiNë Kosovë ekzistojnë tri universitete publike me lokacion në Prishtinë, Pejë dhe Prizren. Kohë më është miratuar ligji për themelimin edhe...më shumë
1