Na ndiqni në:

Intervista

Pasqyrimi i vizitës së ministrit Enver Hoxhaj në mediet arabe 12 – 14 shtator 2011Pasqyrimi i vizitës së ministrit Enver Hoxhaj në mediet arabe 12 – 14 shtator 2011më shumë
OFENSIVË E RE"Gjatë muajit tetor dhe nëntor do të kemi një ofensive të re lobuese. Do të vizitojmë shumë vende të tjera që nuk e kane njohur Republikën e...më shumë
Hoxhaj: Beogradi të heqë dorë nga diskriminimi i shqiptarëve në Luginën e Preshevës! Intervistë me Enver Hoxhajn, ministër i Punëve të Jashtme më shumë
Hoxhaj: Pakoja e Ahtisaarit – rruga e vetme drejt paqes në BallkanRomë, 10 shtator – Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Enver Hoxhaj duke folur për pajtimin në Ballkan në një intervistë...më shumë
Enver Hoxhaj: "Wir sind sehr besorgt"Die Kosovo-Krise ist vorerst beigelegt. Die umstrittenen Grenzübergänge zwischen dem Nordkosovo und der Republik Serbien werden mindestens bis Mitte September von der Schutztruppe Kfor...më shumë
Serbia ka investuar mbi gjashtë miliardë euro në strukturat paramilitareNju Jork , 1 shtator 2011 (Kosovapress) - Në atë moment që do të krijojmë numrin kritik të shteteve që e kanë njohur shtetin e Kosovës, është...më shumë
Zgjedh Faqen
1234567891011
Artikuj: 64