Follow us on:
Zëvendëskryeministri Thaçi uron sekretarin e shtetit Kerry dhe popullin amerikan për Ditën e FalënderimeveZëvendësministri Selimi priti ambasadoren e Belgjikës në Bullgari, jorezidente për Kosovën, Anick Van CalsterLajme - MPJ Zëvendësministri Selimi priti ambasadoren jorezidente të Emirateve të Bashkuara Arabe në Kosovë, Hafsa Abdulla Mohammed Al UlamaLajme - MPJ
Lajmet nga Ambasadat AMBASADAT E
REPUBLIKES SE KOSOVES

Fytyrat e Ministrisë