4684 - Single_lajmi | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
  • SHARE
  • PRINT

MPJD dhe AKI me memorandum bashkëpunimi

Prishtinë, 27 maj 2022 - Sot në objektin qendror të Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë, u nënshkrua Memorandumi i Bashkëpunimit në mes të ministres së Punëve të Jashtme dhe Diasporës znj. Donika Gërvalla- Schwarz, dhe drejtorit të AKI-së, z.Petrit Ajeti.

Ky Memorandum arrihet me qëllim të avancimit dhe thellimit të bashkëpunimit në mes të dy institucioneve, për të mbështetur njëra tjetrën në përmbushjen e mandatit kushtetues dhe ligjor.

Foto Galeria