3795 - Single_lajmi | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
  • SHARE
  • PRINT

Hyn në fuqi marrëveshja për bashkëpunim ndërkufitar me Maqedoninë e Veriut

Prishtinë, 14 janar 2020 – Ministria e Punëve të Jashtme njofton se ka hyrë në fuqi Marrëveshja IPA II për vitet 2018-2020 për “Bashkëpunim ndërkufitar”, në mes të Republikës së Kosovës dhe Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Marrëveshja e theksuar më lartë është nënshkruar në pajtim me Ligjin për Marrëveshje Ndërkombëtare (04/L-052).

Pas shkëmbimit të notifikimeve dhe hyrjes në fuqi me datë 23 dhjetor 2019, Marrëveshja IPA II për vitet 2018-2020 për “Bashkëpunim ndërkufitar”, është publikuar edhe në Gazetën Zyrtare të Republikës së Kosovës (Linku).

Foto Galeria